Beltran slaat Mets naar overwinning

Door

New York Mets rightfielder Carlos Beltran sloeg drie home runs en had zes runs batted in om de Mets aan de overwinning te helpen over de Colorado Rockies. Hij sloeg een home run van beide kanten van de plaat en bereikte ieder punt van het veld.

De Mets hadden zijn offense nodig. Eerste honkman Ike Davis staat op de disabled list en derde honkman David Wright moet ook rusten door zijn pijnlijke nek en rug. ,,Hij was een eenmansleger vandaag,” zei Wright over Beltran. ,,Hij had een monsterdag.”

Mets’ shortstop Jose Reyes sloeg een single in de vierde inning dat twee runs binnenbracht. Ubaldo Jimenez, pitcher van de Rockies, is nog steeds op zoek naar zijn eerste overwinning van het seizoen. Hij speelde maar 3 2/3 innings, liet vijf runs toe, drie hits en ook zes walks, het meeste in zijn carrière.

Jonathan Niese pitchte 6 1/3 innings en liet een solo home run toe aan Jonathan Herrera en Todd Helton. In de zevende inning werd hij uit de wedstrijd genomen nadat hij drie opeenvolgende hits toeliet, inclusief een RBI van Alfredo Amezaga. Michael O’Connor kwam in het spel en stond de double van Seth Smith toe waardoor de Rockies tot op 7-5 kwamen.

Maar in de negende inning sloeg Beltran zijn derde home run van de dag, en de eindscore van 9-5 stond op het bord. Door dit verlies staan de Rockies voor het eerst sinds 4 april niet meer aan kop in de NL West.

Foto: http://www.rotoprofessor.com/

 

Ook leuk om te lezen