Beck wil starter worden voor Redskins

Door

De Washington Redskins hebben geen quarterback gekozen in de NFL Draft dit jaar. Maar misschien vonden ze dat in het hoofdkwartier helemaal niet nodig. Head coach Mike Shanahan kan enkel maar goed spreken van backup John Beck.

Maandag zei Beck tijdens een interview op de radio dat hij denkt klaar te zijn om de starterpositie over te nemen in de hoofdstad. Hij denkt alleszins al als een leider: hij belt teamgenoten op om samen te trainen, nu er niet mag getrained worden op de velden van het team.

,,Ik geloof dat ik een starter kan zijn in de NFL,” zei Beck. ,,Ik zeg ‘weg met het vreemde.’ Ik zal proberen om de starter te zijn. Ik bel wie dan ook, om wat dan ook te doen. Als je niet denkt als een starter en presteert als een starter zullen je teamgenoten nooit geloven dat je de starter bent. Dus denk ik dat ik de starter ben.”

De reden waarom Beck klaar staat om starter te worden is de situatie van afgelopen seizoen. Donovan McNabb kwam over van de Philadelphia Eagles en had een slecht seizoen bij Washington. Hij werd op de bank geplaatst op het einde van het seizoen en vervangen door Rex Grossman. Er wordt verwacht dat McNabb getrade zal worden. Beck zei dat hij fan is van McNabb maar is wel blij dat alles zo liep vorig seizoen.

,,Ik ben blij dat het gebeurde. Als ik een kans wil moeten er zo’n dingen gebeuren,” zei Beck. ,,Als McNabb als starter blijft, ben ik nog steeds de backup. En ik wil de starter zijn. Dus moet ik wel hopen dat er zo’n dingen gebeuren.”

Foto: ology.com

 

Ook leuk om te lezen