Banks gewond na steekpartij

Door

Washington Redskins kick returner Brandon Banks is zaterdag neergestoken nabij een nachtclub in Washington D.C. Hij liep een lichte verwonding op die moest genaaid worden en werd hiervoor afgevoerd naar het ziekenhuis.

Na een nachtje mocht Banks het ziekenhuis alweer verlaten. Een vriend van de Redskins-speler werd ook neergestoken en is er slechter aan toe.

De aanval gebeurde omstreeks 3 uur ’s nachts nabij ‘The Park’, een nachtclub voor de ‘upperclass’ in Washington. En man wisselde enkele woorden met de twee slachtoffers, trok zijn mes en stak ze neer.

Volgens de vertegenwoordiger van Banks, James Gould, werd zijn vriend eerst neergestoken en daarna richtte hij zich tot Banks, toen dezen tussen beide probeerde te komen. De dader, Jason Shorter, werd gearresteerd en beschuldigd van poging tot moord.

,,Brandon wil dat het weer goed komt met zijn beste vriend, die als een broer is voor hem,” vertelde Gould zondag. ,,Hij zou iedereen willen bedanken voor hun gebeden en de wensen voor hem en zijn vriend.”

Banks werd afgelopen seizoen als undrafted rookie aangenomen van Kansas State. Bij zijn eerste balcontact liep hij een punt return terug voor een touchdown en hij liep ook al een kickoff terug voor 6 punten. Met zijn 71 kilogram is hij de lichtste speler in de NFL.

Foto: nflvikings.files.wordpress.com

Ook leuk om te lezen