Angels winnen na comeback tegen Rays

Door

De Los Angeles Angels hebben aangetoond dat Tampa Bay Rays pitcher David Price ook een mindere dag kan hebben. Eerste honkman Mark Trumbo sloeg een home run en had vier runs batted in, pitcher Ervin Santana won zijn eerste wedstrijd van het seizoen en de Angels vrijdagavond versloegen de Rays met 8-5 .

Trumbo begon aan de wedstrijd met maar 1 hit in zijn vorige zeven wedstrijden. Gisteren had hij twee hits waarvan een two-run home run tegen Price. De Angels hebben negen van de 13 uitwedstrijden gewonnen dit seizoen.

,,Price is een van de beste pitchers in de liga en ik denk dat we het heel goed hebben gedaan,” zei Angels coach Mike Scioscia. ,,Goeie slagbeurten. We hebben ervoor gezorgd dat hij veel moest gooien. We hebben druk kunnen zetten op hem en dat is wat we moeten doen tegen goede pitchers.”

Price won drie wedstrijden op rij maar gaf gisteren vijf runs op en maar liefst 12 hits in 4 1/3 innings. De linkshandige pitcher had in zijn voorbije 23 2/3 innings maar zes runs en 17 hits moeten toestaan.

Angels’ Leftfielder Vernon Wells sloeg een sacrifice fly in de vijfde inning waardoor Los Angeles 5-4 voorkwam. De Angels kwamen op 7-4 in de zevende inning toen Alberto Callaspo een walk had met de honken vol en Aybar daarna een run binnensloeg.

De Rays stonden nochtans 4-1 voor toen rightfielder Matt Joyce in de derde inning een home run sloeg waardoor drie spelers konden scoren. Joyce werd van het veld gestuurd in de zesde inning nadat hij bleef klagen over een strikeout.

Foto: www.digitalgroup.info

 

Ook leuk om te lezen