Andrew Wiggins wint eerste duel van Jabari Parker

Door

2014 NBA Draft

Op de dag dat LeBron James bekend maakte naar huis te willen, het internet ontplofte en fans van de Cleveland Cavaliers hun geluk niet op konden, moest er ook nog gespeeld worden. De Cavaliers, met Andrew Wiggins, waren tijdens de Las Vegas Summer League met 70-68 te sterk voor Jabari Parkers’ Milwaukee Bucks. “Een belangrijke dag”, zei Wiggins. “Een overwinning en LeBron komt terug.”

De eerste keuze uit de 2014 NBA Draft opende de score voor de Cavaliers en eindigde het oefenduel met achttien punten, drie rebounds en 7-uit-18 van het veld. Anthony Bennett zorgde met een monster dunk voor een hoogtepunt. Parker, de nummer twee uit de Draft, was goed voor zeventien punten en negen rebounds.

Foto: Getty Images

2 Reacties
  1. Individueel gezien: Jabari Parker > Andrew Wiggins. Wiggins pakte acht driepunters en maakte er één van. Dus 39% shooting is niet bepaald goed. Maar dat verwacht ik ook van hem: 10-12ppg met rond de 40% shooting en voor de rest weinig. Parker doet gewoon meer.

    • Anouar Amrani 6 jaar ago

      Haha, volgens mij de game niet gezien? Wiggins domineerde Parker. Even wedstrijd terugkijken en niet alleen naar de Stats kijken 🙂 Off the ball is net zo belangrijk als on the ball, alleen zie je dat niet zo snel op een papiertje met cijfers staan.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen