‘Alex Rodriguez accepteert schikkingsvoorstel MLB niet’

Door

Rome Braves v Charleston RiverDogs
Volgens de New York Daily News heeft Major League Baseball Alex Rodriguez een schikkingsvoorstel gedaan. Als A-Rod een schorsing voor de rest van dit seizoen en volgend seizoen accepteert, ontwijkt de derde honkman van de New York Yankees een levenslange schorsing.

Het is geen verrassing dat de league na de schorsing van Ryan Braun een soortgelijke deal met Rodriguez zou proberen te maken. A-Rod, Braun en ongeveer twintig andere spelers worden in verband gebracht met het Biogenesis lab in Miami, waar deze spelers doping zouden hebben gekregen.

Niet accepteren
De NYDN quote echter een bron die ‘vlak bij Rodriguez’ staat: “Als er een schorsing komt, zal hij het aanvechten.”

Als hij inderdaad het voorstel niet accepteert, kan zou hij vandaag of morgen al tijdelijk geschorst kunnen worden. Dat zou commissioner Bud Selig dan op willen rekken naar een levenslange schorsing.

Contract
A-Rod heeft nog een contract tot en met 2017 en zou als hij dit voorstel accepteert, nog zestig miljoen dollar kunnen cashen tussen 2015 en 2017.

Momenteel is hij bezig wedstrijdfit te worden in de Minor Leagues, nadat hij dit gehele seizoen nog niet in actie is gekomen voor de Yankees.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen