Alcohol leidt mogelijk tot nieuwe schorsing Josh Gordon

Door

Cincinnati Bengals v Cleveland Browns
Josh Gordon van de Cleveland Browns dreigt het hele volgende seizoen te moeten missen. Bij een urinetest werden naar verluid sporen van alcohol gevonden. Omdat hij in juli gearresteerd was voor rijden onder invloed mocht Gordon geen alcohol meer drinken. Door zijn vorige vergrijpen loopt Gordon het risico voor een jaar geschorst te worden.

Het is niet de eerste keer dat Gordon in de problemen komt. Eigenlijk zou de Brown afgelopen seizoen al helemaal niet mogen spelen vanwege het roken van joints, maar een nieuw NFL-beleid zorgde er voor dat zijn schorsing werd teruggebracht tot tien wedstrijden. De laatste zes wedstrijden mocht hij weer mee doen, maar de Cleveland Browns schorsten Gordon zelf voor de laatste wedstrijd van het seizoen vanwege het overtreden van de teamregels. De mogelijk nieuwe schorsing zal de relatie met het team verder onder druk zetten.

Marijuana
De drugsproblemen van Gordon begonnen al tijdens college. Hij maakte de overstap naar de NFL nadat hij door Baylor van school was gestuurd voor het overtreden van de marijuana-regels. De wide receiver beloofde toen dat het een incident zou zijn.

It was against school policy, of course, and I was [suspended] in the summer. I’ve definitely put that part of my life behind me. I don’t plan to ever go back there. It was a difficult time, but I learned from it, and I’ve moved on.

De NFL en Gordon hebben de positieve test nog niet bevestigd, dus het is nog even afwachten of Gordon daadwerkelijk geschorst gaat worden en voor hoe lang.

Foto: Getty Images

1 Reactie
  1. Dennis 6 jaar ago

    Wat een idioot, die gast leert het nooit.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen