Alberto Del Rio tekent lucratief contract

Door

RAW_10262015ej_2209Alberto Del Rio is niet alleen een uitmuntende pro-wrestler maar ook een zeer sterke onderhandelaar. De voormalig WWE- & World Heavyweight Champion, die afgelopen weekend terugkeerde in WWE na een afwezigheid van veertien maanden, heeft een contract ter waarde van 1,45 miljoen dollar per jaar getekend.

De vorig jaar ontslagen Del Rio heeft een aantal weken geleden zelf contact opgenomen met Paul ‘Triple H’ Levesque, de Executive Vice President, Talent, Live Events & Creative van WWE. Uit het aanbod blijkt dat Levesque en bestuursvoorzitter/CEO Vince McMahon veel vertrouwen hebben in Del Rio.

Saillant detail is dat Del Rio nog steeds AAA Mega Heavyweight Champion is. De verwachting is dat El Patron de title op korte termijn nog een keer in actie komt voor de Mexicaanse Lucha Libre organisatie om de title te verliezen.

WWE is, na het vertrek van Rey Mysterio, het floppen van de originele Sin Cara (Luis Ignacio Urive Alvirde) en het gebrek aan succes van Kalisto, naarstig opzoek naar een superster voor de Latijns Amerikaans markt. De afgelopen weken werden er ook gesprekken gevoerd met de uit Puerto Rico afkomstige en voormalige United States- en Intercontinental Champion Carlito.

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen