Aaron Hernandez beschuldigd van dubbele moord

Door

Aaron Hernandez Court Appearance

Vandaag is Aaron Hernandez, voormalig tight end van de New England Patriots, officieel in staat van beschuldiging gesteld van betrokkenheid bij de dubbele moord op Daniel Jorge Correia de Abreu en Safiro Teixeira Furtado. Eerder al werd Hernandez beschuldigd van de moorde op Odin Lloyd, waarop hij onschuldig pleitte.

Nachtclub
Hernandeze zou met een handlanger, Alexander Bradley, bij het binnengaan van een nachtclub in Boston gefilmd zijn door bewakingscamera’s. Kort daarvoor zouden beide slachtoffers de club zijn binnengegaan. Hernandez en Bradley verlieten niet veel later de club om hun auto te halen. Toen de slachtoffers de club verlieten hebben camera’s vastgelegd hoe Hernandez in zijn SUV tot twee keer toe vlak langs de slachtoffers reed toen die richting een parkeergarage liepen.

Schietpartij
De schietpartij is niet vastgelegd door camera’s, maar een derde slachtoffer, die de schietpartij overleefde, verklaarde tegenover de politie dat ze na het verlaten van de parkeergarage beschoten werden vanuit de SUV die vlak daarvoor nog met Hernandez achter stuur op bewakingsbeelden was vastgelegd. Een andere ooggetuige verklaarde dat de SUV bestuurd werd door een lichtgetinte man van Latijns Amerikaanse afkomst.

Momenteel zit Hernandez in afwachting van de rechtszaak voor de moord op Lloyd zonder borgtocht vast en het lijkt erop dat hij voorlopig niet op vrije voeten komt.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen