Aankondiging: SportAmerika Fantasy Baseball League

Door

Seattle Mariners v Los Angeles Angels of Anaheim
In navolging van het grote succes van de SportAmerika Fantasy Football Leagues, organiseren we een Fantasy Baseball League. Net als bij de Football variant kunnen lezers onderling strijden en hun MLB kennis tonen in de SportAmerika Fantasy League.

Fantasy leagues zijn ‘huge’ in Amerika en zorgen voor een extra dimensie tijdens het kijken naar de wedstrijden. Onder de lezers van SportAmerika zijn al een aantal fanatieke spelers. Uiteraard kunnen dat er altijd meer worden! Let wel, de MLB kent een seizoen van 162 wedstrijden en de teams spelen bijna dagelijks. Dus eenmaal per week je league optimaliseren zoals bij de NFL kan, maar is niet verstandig. Laat dat je niet afschrikken en doe mee!

Wil je meedoen? Stuur dan een mailtje naar: fantasysportam@gmail.com met je naam en je Fantasy/MLB ervaring. Laat ook direct even weten wanneer je beschikbaar bent voor de draft: woensdag 1 april of donderdag 2 april. Vanwege mogelijke internationale deelnemers zal er pas na 21.00 uur gedraft worden.

Bij genoeg aanmeldingen zullen er meerdere Fantasy Leagues komen. Heb je interesse om commissioner van een league te zijn? Laat dat ook even in je aanmelding weten.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen