#8 Ohio State verslaat #25 Minnesota, blijft ongeslagen in Big Ten

Door

Ohio State v Minnesota

De #8 Ohio State Buckeyes hebben hun ongeslagen status in de Big Ten behouden, op bezoek bij #25 Minnesota won de ploeg van quarterback J.T. Barrett met 31-24.

De wedstrijd in Minnesota was met name koud, heel koud:

Toch had de jonge J.T. Barrett hier geen last van, hij gooide voor 200 yards, drie touchdowns, en was ook goed voor 189 rushing yards, waaronder deze lange run van 86 yards:

Ondertussen kwamen de Golden Gophers, ondanks drie rushing touchdowns van David Cobb, net tekort voor de overwinning…tot grote teleurstelling van deze jongen:

De Buckeyes hebben nu een 9-1 record, waarvan een 6-0 record in de Big Ten, waarmee de ploeg nog steeds een kanshebber is voor deelname aan de College Football Playoff.

Clemson v Georgia Tech

#22 Georgia Tech grijpt macht in ACC Coastal

De #21 Duke Blue Devils hebben in eigen huis een kostbare nederlaag geleden tegen Virginia Tech. De Hokies wonnen met 17-16 van de slordig spelende Blue Devils en hierdoor heeft nu #22 Georgia Tech het beste record in de Coastal divisie van de ACC. Zij wonnen thuis met grote overtuiging van de #19 Clemson Tigers: 28-6 was de final score.

Voor Virginia Tech was het alweer de tweede uitoverwinning op een ranked team. Eerder dit jaar verloor Ohio State nog met 35-21 van de Hokies. Sindsdien heeft Virginia Tech echter vaker verloren dan gewonnen, en voorafgaand aan deze wedstrijd had de ploeg al drie keer achter elkaar verloren.

Blue Devils-kicker Russ Martin maakte aan deze reeks echter een einde, hij mistte met iets meer dan twee minuten te gaan een 30-yard field goal waardoor Duke de voorsprong, en daarmee ook de overwinning, niet kon grijpen.

Door de nederlaag kon #22 Georgia Tech de leiding nemen in de Coastal division. Vooraf werd een lastige wedstrijd verwacht tegen #19 Clemson, maar een vroege blessure van Tigers-quarterback DeShaun Watson, en drie intercepties van vervanger Cole Stoudt, zorgden voor een eenvoudige middag voor de Yellow Jackets.

Voor Georgia Tech was het alweer de vierde overwinning op rij, en dankzij de nederlaag van Clemson zijn de #3 Florida State Seminoles verzekerd van winst in de Atlantic division van de ACC.

Foto’s: Getty Images

Ook leuk om te lezen