3-on-3: LeBron James stuwt Cavaliers naar zege in Game 2

Door

JamesIguodala

1. Wat was het grote verschil tussen Game 1 en 2? 

Erik de Heuvel:(EH) Het grote aantal schoten van Stephen Curry die mis gingen. De vorm van de MVP was gisteren niet best en een aderlating voor het team uit Oakland. Hoe anders zou het zijn als hij wel zijn ‘normale’ vorm zou halen.

Jelle Grunstra (JG): Het grote verschil tussen de eerste en de tweede wedstrijd was de slechte prestatie van Stephen Curry en juist de goede van de role-players van de Cavaliers. Curry schoot in tegenstelling tot de eerste wedstrijd bijzonder slecht en maakte daarna ook nog regelmatig de verkeerde de keuzes. Daarentegen waren de role-players van de Cavs fantastisch (Mozgov, Smith en Dellavedova). Ze gooiden al hun energie in het verdedigen en maakten aanvallend de kansen die LeBron James creëerde goed af. Echter als we dit weer in de derde wedstrijd zien is maar de vraag.

Hendrik Brands (HB): Klay Thompson en Stephen Curry schoten beiden heel matig. Zij konden GSW niet naar de overwinning loodsen, terwijl LeBron James op zijn eentje de Cavs terugbracht in de series.

Ook leuk om te lezen