2015 NFL Mock Draft 3.0

Door

Leonard Williams

5. Washington Redskins – Brandon Scherff – OT
Top 3 behoeftes: DE, DB, OT

De Redskins hebben overal hulp nodig en de beste oplossing voor ze is Randy Gregory, maar grote kans dat de Jaguars hem wegkapen. Dan is Brandon Scherff geen slecht alternatief om te zorgen dat je gelijk al een versterking aanbrengt in je offensive line. Scherff is met afstand de beste prospect qua offensive linemen in deze draft.

4. Oakland Raiders – Amari Cooper – WR
Top 3 behoeftes: DE, CB, WR

De Raiders hebben, in tegenstelling tot elk ander jaar, geen quarterback nodig omdat zij in Derek Carr een mogelijke franchise QB hebben. Wel hebben ze mensen nodig die Carr kunnen helpen. Alabama wide receiver Amari Cooper zou die persoon wel eens kunnen zijn. Cooper is met verre afstand de beste wide receiver van de draft.

3. Jacksonville Jaguars – Randy Gregory – DE
Top 3 behoeftes: OT, CB, RB

De Jaguars defense is lang niet slecht. Als je kijkt hoeveel tijd de verdediging per wedstrijd op het veld staat dan vallen het aantal yards en punten tegen per wedstrijd nog best mee. Voeg daar defensive end Randy Gregory en een cornerback in de tweede ronde aan toe en de Jaguars hebben één van de beste verdedigingen in de NFL. Nu de aanval nog.

2. Tennessee Titans – Leonard Williams – DT
Top 3 behoeftes: QB, DE, CB

Als we één ding geleerd hebben van alles rondom Johnny Manziel en Josh Gordon is het dat je een ongedisciplineerde speler niet kan vertrouwen. Het is dus ook niet voor te stellen dat de Titans het risico zouden willen lopen om de beste verdediger van het jaar te laten schieten voor een speler als Jameis Winston die een half jaar later in de gevangenis zit voor welke reden dan ook.

1. Tampa Bay Buccaneers – Marcus Mariota – QB
Top 3 behoeftes: QB, OT, OG

De Heisman trophy winnaar zou wel eens in Tampa Bay kunnen eindigen, en dat zou helemaal geen slechte plek voor hem zijn. Met wide receivers Mike Evans en Vincent Jackson heeft hij makkelijke targets en met zijn mobiliteit kan hij makkelijker omgaan met de slechte offensive line dan de huidige quarterbacks. In de zeer slechte NFC South zou de komst van Mariota volgend jaar al een divisie titel op kunnen leveren.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen