2015 NFL Mock Draft 3.0

Door

Shaq Thompson

15. San Francisco 49ers – Ronnie Stanley – OT
Top 3 behoeftes: OT, DL, QB

Als Blaine Gabbert je back-up quarterback is dan moet je zeker weten dat je starter gezond blijft. Notre Dame junior Ronnie Stanley is technisch sterk en gaat nog veel groeien de komende paar jaar. Hij snapt hoe hij zijn handen maximaal moet gebruiken om tegenstanders te frustreren en dat is iets wat bijna niet aan te leren is.

14. Miami Dolphins – Shaq Thompson – LB
Top 3 behoeftes: LB, RB, OT

Melvin Gordon III zou goed bij de Dolphins passen, maar de vraag is of teams nog wel een pick in de eerste ronde willen investeren in een running back gezien de blessuregevoeligheid van de positie. Als Shaq Thompson in deze fase van de draft nog steeds beschikbaar is dan zou de veilige optie zijn om voor hem te gaan en in latere rondes een running back te kiezen.

13. New Orleans Saints – Trae Waynes – CB
Top 3 behoeftes: CB, DE, QB

Drew Brees wordt er niet jonger op, dat was dit seizoen heel goed te zien. Een quarterback draften die de komende twee seizoenen achter Brees kan groeien ligt dus voor de hand, maar niet in de eerste ronde. Cornerback Trae Waynes is de beste prospect op zijn positie en zou dus gelijk al een oplossing bieden voor de problemen die de Saints hebben in de secondary.

12. Cleveland Browns – DeVante Parker – WR
Top 3 behoeftes: WR, LB, DT

DeVante Parker is een schoolvoorbeeld van hoe een wide receiver fysiek zou moeten zijn. Hij zou perfect passen in de ‘slot back’ positie waardoor verrassing Andrew Hawkins zijn huidige positie zou kunnen behouden.

11. Minnesota Vikins – Andrus Peat – OT
Top 3 behoeftes: OT, CB, RB

Een jaar geleden leek Matt Kalil één van de beste offensive tackles aller tijden te kunnen worden. Dit jaar is hij zo slecht dat Andrus Peat hem misschien wel eens bij aanvang van het nieuwe seizoen zou kunnen vervangen als startende right tackle.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen