2015 NFL Mock Draft 3.0

Door

P.J. Williams

20. Philadelphia Eagles – P.J. Williams – CB
Top 3 behoeftes: CB, S, OG

De Eagles hebben overal wel degelijke spelers, behalve in de secondary. Florida State cornerback P.J. Williams zou een goede fit zijn voor Philadelphia. Williams is samen met Trae Waynes de beste cornerback prospect, maar de reden dat Williams beter zou passen is om zijn ‘downfield skills’. Als je twee keer per jaar tegen Victor Cruz, Dez Bryant en Odell Beckham Jr. moet spelen is het belangrijk dat je een speler hebt die big plays kan tegen houden door zijn snelheid, en met P.J. Williams heb je zo iemand.

19. Cleveland Browns – Sammie Coates – WR
Top 3 behoeftes: WR, LB, DT

De Browns hebben twee picks in de eerste ronde en deze komt van de Buffalo Bills. Één plek waar de Browns veel hulp nodig hebben is de plek van wide receiver, zeker met de ‘off the field’ problemen voor Josh Gordon. Sammie Coates zou goed passen bij de Browns.

18. Kansas City Chiefs – Kevin White – WR
Top 3 behoeftes: WR, OT, CB

Nul, ik herhaal, nul touchdowns zijn er dit jaar gescoord door de Chiefs wide receivers. Het laatste team dat dit presteerde waren de 1964 New York Giants. Andy Reid moet dus wel investeren in wide receivers zodat hij volgend jaar weer een meer multidimensionale aanval heeft.

17. San Diego Chargers – Marcus Peters – CB
Top 3 behoeftes: CB, DT, OT

De Chargers kunnen extra hulp gebruiken op de plek van cornerback en Washington junior Marcus Peters zou wel eens een goede fit kunnen zijn. Het enige wat vraagtekens oproept is zijn gedrag eerder dit seizoen waarvoor hij uit een wedstrijd werd gegooid.

16. Houston Texans – Cedric Ogbeuhi – CB
Top 3 behoeftes: QB, OG, OT

Versterking op de belangrijkste positie waar de Texans hulp nodig hebben is niet haalbaar met de zestiende pick. Mariota en Winston zijn niet meer beschikbaar en het is te vroeg voor Brett Hundley en Connor Cook. Offensive tackle Cedric Ogbeuhi zou in ieder geval voor wat meer bescherming moeten zorgen voor welke quarterback er ook staat bij de Texans volgend seizoen. Een bijkomend voordeel voor Ogbeuhi is dat hij Watt niet hoeft te verdedigen in wedstrijden.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen