NFL 5-on-5: De play-offs in volle gang

Door

Divisional Playoffs - San Diego Chargers v Denver Broncos
De Broncos hebben voor Peyton Manning gekozen als starter voor komend weekend. De juiste beslissing? En gaan we Osweiler nog zien tijdens de play-offs?

CvD: Ik zou Osweiler laten starten. Deze past beter in het spel van de Broncos en Manning is een ideaal wapen om achter de hand te houden. Gaat Osweiler zich opwarmen tijdens de wedstrijd dan zullen de Steelers en de Patriots het gevoel hebben dat de wedstrijd binnen is. Als Manning gaat ingooien in het derde kwart dan worden zelfs deze teams zenuwachtig. Een ideale supersub dus.

MM: Juist. Wat is Juist. Brock speelde niet goed in de laatste wedstrijd en Peyton is Peyton. Ik denk dat het niet de juiste beslissing is qua spel, wel qua eerbetoon aan een van de grootste QB’s ooit. Osweiler zien we daarom nog wel terug. Het gooien van INT’s zal daar wel voor zorgen.

NP: Ja, gezien de ervaring die gewoon heel erg nodig is tijdens de play-offs. Dat zagen we op de diverse momenten vorige week tijdens de wildcard ronde. Ik denk dat Manning niet van het veld gehaald zal worden, tenzij hij fysiek niet verder kan.

TK: In mijn ogen maken de Broncos de juiste beslissing door Manning te laten starten. Na een periode van afwezigheid is hij volledig uitgerust en verwacht ik hem relatief fris op het veld. Osweiler zien we dit jaar niet terug. De Bronco’s o-line zal zorgen dat Manning heel blijft, tot ze in de conference championship van de Patriots verliezen.

SV: Op het moment dat Manning weer gebracht werd voor Osweiler was het de goede keuze. Ik snap dat het vervolgens bijzonder lastig is om Manning de volgende pot weer te benchen. Toch denk ik dat het Osweiler zijn tijd is. Hoe zuur het ook is voor de grote Peyton Manning, iedereen heeft een moment van komen en gaan. Ik denk dat het inmiddels tijd is voor Osweiler, maar ik denk dat het voor zowel de gemoedsrust van Manning als Osweiler beter is als Manning nog speelt deze play-offs. Krijgt Manning zijn laatste kans, en kan Osweiler volgend seizoen rustig beginnen zonder de directe druk van de lonkende Superbowl. Aan de andere kant. Kaepernick werd ook pas gebracht in de playoffs….

Ook leuk om te lezen