Bengals weten weer wat winnen is, Bills ten onder tegen Chiefs

Door

Cincinnati Bengals v Pittsburgh Steelers
Na twee nederlagen op rij wisten de Bengals de draad van het winnen weer op te pakken. De Rams kwamen er totaal niet aan te pas en werden op een 31-7 nederlaag getrakteerd. Dalton was op dreef met drie touchdown passes, waarvan twee op A.J. Green. De Bengals staan nu op 9-2 en blijven fier aan kop in de AFC North. Naaste belager Pittsburg Steelers nemen het later vanavond nog op tegen de Seattle Seahawks.

De Rams verloren voor de vierde keer op rij, vooral omdat hun aanval door de lucht maar niet los wil komen en ze op die statistiek laatste in de league staan. Nick Foles gooide vandaag liefst drie intercepties.

Jaguars maken misstap tegen Chargers in race om play-offs
De Chargers en Jaguars maakten er een feestje van, in een wedstrijd die eigenlijk alleen voor de Jaguars nog van belang was. De Chargers zijn met een 2-8 record sowieso al kansloos voor een plek in de play-offs, de Jaguars hebben ondanks een 4-6 record nog wel een kans, omdat de AFC South volkomen open ligt. Maar eerst genoemde weigerden mee te werken en wonnen in Jacksonville met 31-25.

Zowel Rivers als Bortles waren op dreef met respectievelijk 29/43, voor 300 yards en vier touchdowns en 30/49 voor 329 yards en twee touchdowns.

Chiefs winnen ‘wildcard’ game van Bills
Voor de Chiefs en de Bills stond er het een en ander op het spel. Beide teams zijn volop in de race om een wildcard. Volgens één van onze redacteuren kunnen de Bills wel eens de Panthers van dit seizoen worden en alsnog plaatsing voor de play-offs veilig stellen. Dan zullen ze de komende weken wel volop aan de bak moeten, want het ging mis tegen Kansas City: 30-22.

De Bills gingen voortvarend van start en na het eerste kwart stond het 10-0. Die voorsprong werd echter niet verdedigd. Het restant van de wedstrijd was voor de Chiefs. Ware, Maclin en Kelce waren onder meer goed voor een touchdown.

Overige uitslagen
Miami Dolphins @ New York Jets: 20-38

Oakland Raiders @ Tennessee Titans: 24-21

Foto’s: Getty Images

2 Reacties
  1. Jetsfan 5 jaar ago

    38 puntjes voor mijn Jetjes. En tot dik 2 minuten voor het einde van het 3e kwart de 0 op het bord voor de tegenstander. Uitstekende wedstrijd die de negatieve spiraal een beetje doorbreekt. Hoeveel het waard is valt nog te bezien, want ik vind Miami ontzettend zwak. Maar voor een wild card was dit even broodnodig. Het aantal teams op 6-5 is onderhand niet meer te tellen.

    • Dennis 5 jaar ago

      Denk dat er maar 1 spot overblijft in de afc wild card race, omdat de Chiefs alleen nog maar ploegen met een losing record ontmoeten.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen